A T E L J É B U T I K G A L L E R I S H O W R O O M M Å L E R I I N T E R I Ö R

Jag målar på heltid!

Just nu har det blivit fokus på beställningsverk, bland annat hundporträtt vilket är väldigt roligt att göra då jag själv är smått hundgalen! I ateljen har jag alltid sällskap av  corgin Valdemar och border collien Myntha. Jag målar alla raser, gärna stort och i olja då jag tycker att uttrycket kommer fram med kraft och ofta en touch av humor - livsglädjen. Välkommen med förfrågan!


Fler bilder på Koön!

I Marstrands Sjöbod på Koön hänger mer av min konst! Här kan du dessutom hyra lokal för kalas och annat skoj! Ta en titt vet jag, bara att ringa något av numren i flyersen nedan för vidare kontakt:

 Linda Sandgren måleri


Att ha konsten som yrke var från början inte planerat, jag skulle ju bli ingenjör eller kanske biolog, men slumpen och en stor dos nyfikenhet tog mig istället till en grundläggande konstnärlig utbildning.

På KV - Konstskola var allt var rätt för mig från första lektionen - därefter följde det flera år med mer utbildning inom bland annat måleri, skulptur och arkitektur.

Idag har jag hunnit arbeta som konstnär på heltid i närmare 20 år vilket nästan känns overkligt! 

Jag har dessutom fått förmånen att hoppa in som en kreativ kraft på Activlink, en daglig verksamhet i Göteborg stad vilket både är spännade och givande.

Jag känner mig hemma i naturen och det som lever i den vilket man ser i mina verk. Trädgård och min kärlek till den är en annan viktig ingrediens. Att låta mig roas av att illustrera mänskliga relationer och hur vi mår i streckgubbar har verkligen gett något extra i mitt skapande. Mest känd är jag nog för mina lekfullt tolkade måsar som ofta blir rena illustrationer, samtidigt som jag det senaste har fått chansen att arbeta med höftiga, härliga porträtt av hundar!

Jag arbetar poetiskt, lekande fritt, flödande.


Det sköra Det starka


// Måsatösa - LindaEllinor

I bildspelet nedan ser du ett litet urval av sålda originalverk:

Tack för alla besök under min och Lisas sommarutställning i Mimers Hus Konsthall 2020!